Met Morgen onderneem je beter!

Als ondernemer krijg je met veel zaken te maken. Klanten vinden, het slim inrichten van je administratie, financiën, belastingen, juridische zaken, een goede boekhouder. Morgen heeft een unieke aanpak ontwikkeld om jou als ondernemer met al deze zaken te ondersteunen. Praktisch en persoonlijk. Afgestemd op jouw vragen en jouw bedrijf. Met slimme hulpmiddelen, tips, praktijkgerichte workshops en trainingen, een klankbord van ervaren ondernemers en een helpdesk voor al je ondernemersvragen. Morgen is een Coöperatie zonder winstoogmerk.

de droom

Morgen droomt van een wereld waarin ondernemers hun talenten tot uitdrukking kunnen brengen.

Daarom moet ondernemen eenvoudig en toegankelijk zijn. Moeten ondernemers de juiste informatie hebben. Er niet alleen voor staan. Toegang hebben tot betaalbare en praktische hulp. Beschikken over alle belangrijke basiskennis. Een klankbord hebben. Iemand die met je meedenkt. Zodat je als ondernemer kansen weet te benutten en met plezier en succes kunt ondernemen.
programma-agenda

16 augustus 2017 - Utrecht,

Training inkomstenbelasting 2016 voor ondernemers

14:00 uur - 17:00 uur

21 augustus 2017 - Utrecht,

Budgetview Workshop

10:00 - 12:00 uur
Je staat er nooit alleen voor

Bij Morgen leg je een stevige basis onder je bedrijf. Je wordt daarbij geholpen door financieel specialisten en door de wol geverfde ondernemers met een schat aan kennis en ervaring. Een team van bevlogen medewerkers staat voor je klaar!

Kennis maken? Login Budgetview